Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše oprávněná kritika konspiračních teorií zní poněkud zvláštně z úst člověka, který například kritizuje stát Izrael způsbem, který se podobá právě té konspiraci.

Změna klimatu prokazatelně probíhá již několik tisíc let. Lze tedy logicky očekávat, že bude probíhat i nadále. S dlouhodobým pohledem na klima je to stejné, jako s dlouhodobým pohledem na islám. Islám vyrostl na násilí a násilím se rozšířil – dá se tedy logicky očekávat, že násilí ho bude provázet i v budoucnu. Společenský konflikt byl v islámu přítomen již dlouho před Američany, a to na mnoha úrovních – od "velkého" konfliktu mezi sunnity a šíity, přes averzi vůči křesťanům, židům a hinduistům, po mezirodovou nenávist. Poté, co islám narazil na hranice své expanze a islamizace dobytého území se prohloubila, zdroje kořisti vyschly a nevýkonná islámská společnost drasticky zchudla. Muslimské státy byly tak chudé, že místní konflikty neměly šanci významněji zasáhnout do mezinárodního prostoru. To se změnilo po druhé světové válce. Vyhasínající ekonomický krb islámu získal nové palivo v podobě závislosti Západu na ropě. USA začaly intervenovat v okamžiku, kdy konflitky islámu začaly přesahovat do mezinárodního prostoru. Úspěch intervencí se nedostavil, protože islámská společnost se nezměnila. Její prastaré a hluboké konflikty Američané jen více obnažili.

Je to stejné, jako Vaše averze k vlastní společnosti (oikofobie), Váš islámský apologetismus i Váš antisemitismus (i když Vy tomu kultivovaně říkáte "kritika vlády Izraele"). Pro všechny blogery na iDNESu, kterým je společný islámský apologetismus, je zároveň společná nenávist k vlastní kultuře a prezentace antisemitských myšlenek (pardon – kritiky Izraele). Zcela určitě s tím nesouhlasíte, ale Vaše projevy oikofobie, islámského apologetismu i antisemitismu mohu názorně citovat přímo z Vašich vlastních textů. A přidáme-li k tomu Vaši zálibu v okultismu, získáme typickou směs, jejíž nositel má potřebu vystupovat jako morální autorita, kterou ovšem není.

0 0
možnosti

Co kdyz vam reknu ze Roosevelt vedel ze Pearl Harbor bude bomardovany,ze Kennedyho nezabil Lee Harvey Oswald a ze 9/11 nenaplanoval Bin Ladin.

Chew on that my friend.

0 1
možnosti
Foto

Jasně, a Elvis žije, Američané nepřistáli na Měsíci, Amričané konspirují s mimozemšťany, vlády se spikly a sypou na nás chemtrails, popové hvězdy skrytě ve svých klipech propagují satanismus a NWO... takto lze pokračovat do nekonečna. Co z toho? Jak jsem napsal v článku - je to prostě lidová tvořivost, moderní mýty, nic skutečného.

1 0
možnosti

P51e23t77e32r 38Z22a75m83f19i55r 5777503612895

Papez bude mit zajimavou zpravu.

Bude mit schuzku s Obamou 23 Zari bude mit projev v kongresu USA 24 Zari ( coz se nikdy v dejinach USA nestalo.). Bude mit tez projev v UN ( Spojenych Narodech) 25 Zari

Doporucuji si prostudovat Agenda 2030

0/0

doporučit

16.9.2015 14:11

0 0
možnosti

Vy si opravdu myslite ze kdyz se sejdou ti nejbohatsi a nevlivnejsi lide planety na schuzce Bilderbergu ze si povidaji o pocasi?

Haha

0 1
možnosti
Foto

Nemám tušení, o čem si tam povídají, je docela dobře možné, že si povídají o tom, jak na té které situaci nejlépe vydělat. Nepopírám, že mocní a bohatí tohoto světa se snaží ovlivňovat realitu ve svůj prospěch, bylo by divné, kdyby to nedělali, o tom ostatně píši i v článku,  Tvrdím ale, že jakýkoli plán s horizontem delším než maximálně měsíce nemá prostě šanci, protože hráčů je ve hře příliš mnoho a stejně tak je v rovnici příliš mnoho neznámých. Typická konspirace, která je ještě realizovatelná, je třeba tajná kartelová dohoda - ale i ty se často profláknou. Dlouhodobá konspirace prostě nemá šanci na úspěch.

1 0
možnosti

J51o82s20e55f 16P28a68r63á44k

16. 9. 2015 10:08

Přijetím konspiračních teorií se člověk dobrovolně vzdává své vnitřní svobody. Jsem jen bezvýznamným občanem, stejně o všem rozhodují ti nahoře. Snad nejlepším bojem proti těmto teoriím je pěstování kritického myšlení. Ale to se zase nestane nikdy nestane doménou davu.

5 0
možnosti
Foto

Kritickému myšlení lze učit, i když někteří lidé jsou v tomto směru beznadějné případy :-) Myslím, že by to měl být povinný předmět na středních školách.

2 0
možnosti

:-).......Vážený autore !   Nic na tomto světě se neděje náhodou!  Všechno je dobře promyšlené, na několik let dopředu. Kadáfí - diktátor, lidé se měli jako v ráji, o tom se nám může jenom zdát. Kdo získal po jeho lynči jeho zlato a majetky uložené v cizích zemích, kdo se dostal k naftě, která byla zdrojem tohoto bohatství?  Žádný exodus nehrozil. Celé roky i diktatury v Africe, bez problémů. Najednou......na něčí povel se zvednou miliony lidí, kteří do té doby žili asi relativně spokojeně ve svých zemích a vydají se na nákladnou cestu do Evropy, KDe na to vzali peníze? Může Evropa vstřebat stovky milionů, z 9O % primitivů, s výrazně odlišnou kulturou? Odpovězte si sám!!!  RvRvRv

3 2
možnosti
Foto

Moje odpověď je v článku a nevím, co bych k tomu měl dodávat.

1 0
možnosti
Foto

"mám dobrý důvod tomu nevěřit..." No, nemusíte věřit všemu, ale někdy je logika věci tak silná, že víra je na nic.

2 2
možnosti
Foto

V článku jsem detailně objasnil, v čem ten můj důvod spočívá. Pokud to chcete rozporovat, musíte předvést něco lepšího než jen obecný výkřik do tmy.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS