Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Držím palce, aby tyto léky pronikly na náš trh co nejdříve a potvrdily své slibné působení bez jakýchkoliv zásadních negativních následků. Především, aby pomohly co největšímu spektru lidí postižených depresemi.:-)

2 0
možnosti
Foto

snad se podaří najít úlevu potřebným.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé novinky.R^ Hlavně, aby v průběhu studií nebo hned po uvedení do praxe nevypadl nějaký třeba velmi vzácný, nicméně nepřijatelný nežádoucí účinek.

1 0
možnosti
Foto

To nikdy nelze úplně vyloučit, ale takové případy jsou naštěstí vzácné.

0 0
možnosti
Foto

Namáhavou fyzickou práci už jste zkusil? Ovšem dlouhodobou a takovou, která za Vámi bude skutečně vidět. Nemyslím to nijak zle.

0 0
možnosti
Foto

Pokud to nemyslíte zle, jste nesmírně naivní. Vaše otázka by se dala přeformulovat: Je to jako kdybyste se člověka se zlomenou nohou ptala, zda zkoušel skákat přes švihadlo. :-)

Pokud vás OPRAVDU zajímá, co všechno jsem už zkusil, nabízím vám k přečtení tento článek plus další čtyři pokračování (ale je to hodně dlouhé).

Jinak, protože trpím "jen" středně těžkou depresí, se mi podařilo najít práci, která je fyzická, intelektuálně zcela nenáročná a sice to není kopání výkopů, ale dělničina to je. Shodou okolností nastupuji zítra. Upřímně řečeno to není poprvé, co budu pracovat rukama a docela se na to těším. Ovšem nepředpokládám, že to bude mít jiný výrazný terapeutický efekt než ten, že mi to zpravidelní životní rytmus. Těžkou fyzickou prací, podobně jako sportem, sice uvolňujete endorfiny a cítíte se pak lépe, ale to opravdu nemá šanci nějak výrazně zlepšit těžší formy deprese. Nějaký ten běžný splín to jistě rozehnat může, ale třeba člověka s bipolárkou, což je můj případ, tím nevyléčíte :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články