Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panáček by měl zkusit pochopit, že demokracie je vláda většiny při rovném volebním právu. Demokracie není diktatura multikulturních menšin, které se cítí nadřazené. Fakt ne.

3 0
možnosti
Foto

To, o čem píšete, není demokracie, ale ochlokracie.

0 1
možnosti

Proč se stírá rozdíl mezi pravicí a levicí? Protože zde zůstalo to levicové komunistické myšlení, které naplnilo i strany ODS a TOP 09. Bohužel!

Pravicová rétorika nestačí, pane Kalousku, zvláště pokud ji prohýříte v populismu a antibabišismu! Vaše volební řeč byla krásná, ale kde je dnes? Dnes jen populismus, antibabišismus göbelsovsky kafemlejnkově omílané lži! Bohužel! Tím jste pro mne nevolitelní!

:-)

1 0
možnosti

J50a94n 38K93v38a61p37i50l

23. 2. 2016 16:30

S řadou Vašich argumentů nesouhlasím, ale v jednom ano. V popisu krize parlamentních stran. I když jsem také většinu života pracoval "rukama", byl jsem příznivcem t.zv. pravice.Od optimistických časů z konce 20. století, kdy údajně pravicové strany vládly a měly většinu, až po ten dnešní stav, který lze nazvat katastrofou. Nechopily se své šance a svými chybami daly možnost vzniku stran, či hnutí ovládané jedinci bez nějaké politické vize.

Své chyby zásadně nepřiznaly a nenastoupily cestu nějaké zásadní obrody a sebereflexe. Vsadily na populismus a víru ve všemocnou sílu medií. A to se týká i TOP. Proto většina populace dnes je přesvědčena, že již nejde politickým stranám o prosazování svých politických představ, ale jen o způsob dostat se k moci a tím i k finančním zdrojům. Bez ohledu na sliby i a deklarovaný politický směr.

2 0
možnosti

Ano! ODS je strana defraudantů demokracie, strana klientelistů, korupčíků, populistů a göbelskovských kafemlejnkových lží. Ale má časem šanci se znovu postavit na nohy. Ale bez Fialy. TOP 09 má řadu kvalitních konzervativních pravičáků, ale v čele opět jen göbelsovské kafemlejnkové lži a antibabišismus. Je to potenciálně kvalitní konzervativně pravicová strana, ale opět bez Kalouska v čele.

:-)

0 0
možnosti
Foto

A já římskej katolík a v řadě ohledů konzervativní člověk vám dnes dávám karmu, inu svět se vážně mění.

1 0
možnosti

P49e53t21r 63P75o25l37á85k

23. 2. 2016 13:30

Inu, nakonec i delnik z tovarny na zpracovani vyrazene elektroniky muze psat clanky na zpravodajske weby. Ved predsa mame hentu demogracyju. Ale pokud radikalni levicak a marxista pise o demokracii, je to vysmech desitkam milionu obeti bolseviku a dalsich radikalne levicovych pomatencu po celem svete. Take to, ze jste tak okouzlen TOP09, ktera nema zadny program a jen jednoho, do nedavna za "libivym" aristokratickym ksichtem schovaneho, vudce, ktery ma za sebou jeste navic minulost, jakou ma, o mnohem svedci. TOP09, ktera jakakoli temata vsech voleb, jiz se do ted zucastnila zakryla hadrem ve forme Karla Schwarzenberga a vyrabenim nepratel pro svou volicskou zakladnu( Zeman, Putin, Babis ), aby tak zakryla, ze jeji politika nestoji na nicem jinem, nez na kryti politickeho byznysu sveho zakladatele a jeho kamaradicku, je asi opravdu dobrym utocistem pro marxistu. Potoze prave TOP09 je nejkrystalictejsim prikladem populismu v CR( ze vsech vyse zminenych duvodu ;-) ).

1 0
možnosti
Foto

Osobně se nevysmívám žádným obětem žádného režimu, nikdy jsem to nedělal a nikdy tak činit nebudu. TOPkou okouzlen nejsem, pouze konstatuji fakta odpovídající současné situaci. Jaký máte konkrétní problém s tím, že člověk živící se rukama píše články na iDnes?

0 0
možnosti

To jsou zase bláboly . Já žádný populismus nevidím. Prostě se mluví o tom, co se považuje za problém. To je v demokracii naprosto běžné a není náš problém, že vy v invazi muslimáků do Evropy problém žádný nevidíte...

2 0
možnosti

Ano, z pohledu dobré víry, že zastupitelé jsou ti, kdo rozhodují a určijí směr, by se to tak dalo chápat. Jenomže realita je trochu jiná a v současnosti probíhá zásadní konflikt, chcete-li boj, mezi demokracií a novodobou diktaturou, představovanou mocnými a lobbisty (nejen u nás), kteří ve skutečnosti všechno řící, určují směry a hlavně, toky peněz. A oni zastupitelé už jsou jenom herci na jejich výplatních páskách. Pak není těžké každého, kdo nechce tuto hru hrát označit za populistu.

1 0
možnosti

Gratuluji! opravdu gratuluji k tomu, jak jste exaktně a učebnicově odkryl uvažování neomarxisty! Jenom nám nenamlouvejte, že marxismus a demokracie jedno jsou! Málokteré učení má už ve svých základech doktrínu nesmiřitelného třídního boje.

Nemluvím jen o tom, jak se nakonec i bez doktríny jiné partaje a hnutí cestou svých vlivných politiků pokouší rovněž prosadit svůj "pohled" (přesněji své zájmy) na úkor jiných .

A nazývat Konvičkovce (jakkoliv mi neimponují) hoaxmakery - to je pověstné "pro třísku v oku druhého nevidět trám v oku vlastním". Vždyť marxističtí sluníčkáři reprezentovaní svými nikým nevolenými elitami v Bruselu vyrábí lži jak na běžícím pásu a pod jejich ideovým pláštíkem diktují Evropě, co musí jak nejen dělat, ale i vnímat.

Bravo a gratulace k tomu sebeodhalení podstaty dnešního marxisty -sluníčkáře. R^;-)

5 1
možnosti
Foto

Já se k tomu sluníčkářství hrdě hlásím, Slunce je krásný symbol něčeho, bez čeho by nemohl život existovat. Třídní boj není ani tak doktrína, jako fakt. Je to pojmenování skutečnosti, že existují třídy, které mají protichůdné zájmy. Konkrétní podoba třídního boje ovšem závisí na konkrétní podobě společnosti a vůbec nemusí mít nutně násilnou povahu, jak si asi představujete.

0 1
možnosti

Váš pohled na českou realitu je poněkud hysterický. Máte strach z vývoje v Maďarsku a Polsku; co potom říkáte na nové zákony v Dánsku, Švédsku nebo na vývoj v Německu? Kdyby nějaká východní země EU schválila podobná legislativní opatření jako Dánsko nebo Švédsko, tak by ji Brusel téměř jistě postavil na pranýř a ukamenoval. Němečtí nejvyšší politici klidně navrhují Řecku, aby výměnou za pohledávky německých bank Řecko prodalo část svého území, ale Vy máte strach z vývoje v Polsku.

Ale čemu se ještě divím. Normálně uvažující lidé si přejí, aby nikdo nikam prchat nemusel, jen Vy si ve svém novoročním poselství přejete "více uprchlíků".

Zkuste se kriticky podívat na své minulé články. Nutně zjistíte, že Vaše schopnosti popsat realitu a předvídat budoucí vývoj jsou zcela nulové. S tímto vědomím byste měl přistupovat k psaní jakýchkoli svých článků – a nebo ještě lépe – věnujte se výhradně grafice a fotografii, protože v těchto oborech vládne ve Vaší mysli evidentní talent. Vaše texty totiž čím dál dokonaleji odpovídají tomu mišmaši, který máte ve svém profilu.

12 0
možnosti

Neco se bere neco ne. Mozna byste nemel pro psani clanku pouzivat cestinu.

Nekdo dalsi by vas mohl nazvat 'hysterickym cechackem'. Predpokladam, ze pro jistotu uz s konvickou do mlekarny pro mleko nechodite.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS