Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Když ono to, pane Poláku, není ani tak o sexu, o svolení k němu jakoukoliv formou, ani o angličtiny neznalém novináři, ba dokonce ani o imigrantech. Dle mne jde především o absenci (a já bych dokonce řekla o absenci pěstěnou, která se dokonale hodí do mlejna) kritického myšlení u většiny čtenářů. To je na tom to nejsmutnější. To je alfa a omega současných problémů. A pak neschopnost správně volit slova (ale to už jsme o čtyřech či pěti dohod), aby nemohla být misinterpretována či dokonce devalvována. Vám karma. Tedy Vy jste se rozjel. Dlouho nic a pak si takhle píchnete hned do několika sršáních hnízd naráz:-). Dobře Vy ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nejde o překladatelskou perlu, jde o to, že se nad tím musíte zamyslet a uvědomit si, jak se to bude reálně prokazovat a to půjde bez písemného souhlasu nebo bez několika svědků dost těžko. Protože nedodržení zákona musíte řešit u soudu, tam musíte předkládat důkazy a důkazem skutečně není to, že já řeknu, řekla jsem jasně ne, protože dotyčný řekne, to není pravda, nic takového neřekla, už chápete, že nejde o mem, ale o převedení zákona do praxe?

1 0
možnosti
Foto

No a nevadí, že Švédové mezi tím ujistili, že písemně to fakt bude lepší?

1 0
možnosti
PP

P47a67v72e34l 87P46o51n84e16c

28. 5. 2018 21:37

Cenností můžete také kupovat/prodávat bez písemné smlouvy, bez právníka i bez notáře, jenom se to u soudu špatně prokazuje ;)

0 0
možnosti

Neříkalo se tomu vyjádřenjí souhlasu dříve manželství;-)

0 0
možnosti
TT

Marxisto, měl ses držet svého kopyta. Neomarxismus ti nesluší.

2 0
možnosti
TT

PS: Ostatně jako nikomu na světě. :-P

1 0
možnosti
JP

J35i82r20i 20P75r10a98j43z

26. 5. 2018 21:26

Už jenom , že ten zákon musel vzniknout je dost smutné. A dokazuje to jak se mění Evropa směrem, který se mi nelíbí. Ztrácíme svobodu.

4 0
možnosti
VV

Dobrý den ,vyvozuji ,že jste panic

0 2
možnosti
JP

J25o54s98e37f 12P59i65b74i26l

26. 5. 2018 16:10

Trochu genderově nevyvážené, pane autore. Uvádíte vysvětlující příklad, cit: "Když žena řekne ne, neznamená to možná, když řekne možná, neznamená to ano". A co my, chlapi? Já vím, i v desateru se dočteme "Nepožádáš manželky bližního svého" - zatímco o požádání manžela bližní své ani ťuk. Ale v popisovaném zákonu ve Švédsku se hovoří o osobě.... A mimochodem, u chlapů to bývá jinak, než u žen, je-li požádán . Řekne-li ano, myslí možná, řekne-li možná myslí ne :-):-):-P

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem napsal, realisticky se to týká zejména chování mužů k ženám.

Co se genderové ideologie týče, nesouhlasím s tvrzením, že pohlaví je sociální konstrukt. Rovnost příležitostí pro muže i ženy, respektive rovnost příležitostí pro vůbec kohokoli, ovšem prosazuji.

0 0
možnosti
JK

tam nejde, sokolíku, o to jestli verbálně nebo jinak, ale kdo to bude kontrolovat! tolik k té lidské hlouposti

2 3
možnosti
VV

Prihlaste se pani Kocianova, muzete byt u toho a chytre kontrolovat.

0 5
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články