Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J74a47k52u16b 25R63o82t94h

31. 5. 2018 9:58

Sákryš, Kojote, jedna opožděná karma. Zvětšujete se. R^

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Pane Poláku. Představení jsem také neviděla, a proto jsem si netroufala soudit, ale obdobného zamyšlení jsem si také dovolila se dopustit. Každopádně mě ale zasáhla slova jedné z protestujících křesťanek, která dle mého dokonale vystihla smýšlení protestujících a nesmyslnost jejich počínání či nesmyslnost volby prostředků této konkrétní skupiny protestujících. Její "znevažování našeho Pána potrestáme klidně násilím" Bohu-žel dokonale devalvovalo to, za co bojovali... Okamžitě mi to připomněla bývalé komunistické, stejně smysl postrádající heslo a jeho zhodnocení jedním disidentem. Že totiž "bojovat za mír" je stejně nesmyslné jako "m.dat za panenství". A stejně tak mi přišlo nesmyslné a smysl popírající bojovat násilím za křesťanské poselství a na "obranu Pána".

2 0
možnosti
Foto

;-Dtuto jalovou karmí poznámku utrousí tak pětiletý a šestiletý to už začne inteligentně zvažovat;-)

1 0
možnosti

Že tam do divadla přišla skupina nesouhlasících lidí a zasáhla, je dobře. Šéf divadla teď ví, že ne všichni si nenechají kadit nesmysly na hlavu a jsou odhodlání konat aktivně!!

0 2
možnosti
Foto

Je spousta lidí, kteří nesouhlasí třeba s náboženstvím a pokládají je za snůšku nesmyslů. Je naprosto v pořádku, když o tom píší a hovoří. Je to jejich právo. Přesto by nebylo v pořádku, kdyby vpadli do nějakého kostela a narušili průběh bohoslužby.

1 0
možnosti

J24i22ř83í 86J18a97n73d65a

30. 5. 2018 18:08

Hru jsem neviděl a přesto mě není žinantní jí kritizovat.

Stejně tak jsem neviděl budovatelské hry z přelomu 50. let min. století. Třeba takovou hru "Velká tavba" o peci a lidech pětiletky, kterou mělo na repertoáru i Národní divadlo.

Doba: Konec dvouletky a první rok pětiletky ve slezských železárnách. Děj: Aby byl splněn pětiletý plán, musí být postavena šestá vysoká pec. Do stavby zasahuje reakce, únor, cizí agenti a jejich domácí přisluhovači. Po překonání všech překážek stojí "šestka" připravena plnit svůj úkol - tavit železo - když už před tím přetavila charaktery lidí.

Nehodnotím jednotlivé scény či herecké výkony, ale samotné pojetí a poselství celé hry. Naše násilí, vaše násilí. I kdyby byla u některých výše uvedených budovateských škvárů obnovená premiera, stejně na ně nepůjdu, abych se přesvědčil, zda je to skutečně škvár. Autor zde reprezentuje nějaký svůj pohled na svět, který nesdílím a je moje právo na něj pohlížet stejně, jako na autory uvedých budovatelských škvárů. Takový komsomolec dnešní doby.

2 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě plné právo nechodit na představení, od nichž očekáváte, že se vám nebudou líbit. Je dobře, že žijeme v době, kdy vás k tomu nikdo nenutí.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem o skandálu příliš informován. Ale dovolím si pochybovat, že by Ježíš mohl znásilnit muslimku, když islám vznikl až 600 let po jeho údajném ukřižování.

1 0
možnosti

L25u77d77ě86k 39T76o25n84d89r

30. 5. 2018 20:20

Nepochybujte. Je to opravdu blbost.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkná a promyšlená úvaha. Karma R^!

4 0
možnosti

Chudák Ježíšek, kolik blxů si ho už vzalo za 2020 let do huby.. Ačkolik jsou snesené argumenty působivé, řekl bych, že lidi mohou protestovat - je to svoboda projevu, nemuseli ovšem rušit představení, byť nechutné, a protestovat před divadlem. Velkou svobodu projevu a nejlepší demokracii na světě mají prý v ÚSA, ale zkuste pít na pláži alkohol z lahve a odmítat policistům poslušnost - poznáte, co je to diktatura síly.;-D

4 0
možnosti
Foto

Však jo, demonstrace před divadlem je OK, sám to píšu.

2 0
možnosti

Postřehy vskutku excelentní.R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články