Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se dívám, jak většina diskutujících neumí diskutovat, ale pouze osobně napadat.

Já Vám pane Poláku ve Vaší další činnosti budu držet palce, protože si myslím, že jste slušný člověk, což se těžko dá říct o těch, kteří Vás pouze urážejí pro jiný názor.

Jsou to takoví "demokraté" totalitního typu.

0 1
možnosti
JN

V prvé řadě bravo a tleskám za prozření. 

Podívejte se na stránky a diskuse DSSS a naproti tomu na diskuse komunistů na webech, nevidím ani jeden rozdíl. Hlásají slovanský národ, bílá rasa (nic proti tomu jsem taky bílí, ale odsud pocud) a to velmi násilně a hrubě s tendecemi ubližovat. Hlásají smrt každému barevnému, homosexuálům. Zuřivě nenávidí vše co se vymyká jejich maloměstskému životu a nechtějí být zoufale sami.

Chápu jejich cítění, ale to proč mají vztek je důvod jejich mizerných znalostí. Postrádají nadhled a vše chtějí řešit radikálně a brutálně.

Naproti tomu dnešní sluníčkáři, kavárenští povaleči a čeští politici mě tlačí mezi tyto lidi. Popravdě budu raději žít mezi Nácky/tatalitářskými komouši, mít solidní život, než mezi nemocnými zločinci odněkud z Afriky řvoucí Alláh Agbar a hlučné modlitby 5x denně. 

Bohudík ani jedno není reálné a ani jedno naštěstí nechce většina obyvatel Evropy !

Lidé chtějí svobodu a stejná pravidla pro všechny. Jako v každé hře, tak i v životě. A to je demokracie, která se ve francii vyvinula z komunismu, z komunismu demokratického jenž dnes neexistuje, protože se parta zoufalců v Rusku rozhodla komunismem nazvat svoji vražednou Diktaturu !

0 0
možnosti
Foto

Zas tak moc netleskejte, sluníčkářem rozhodně zůstávám.

0 0
možnosti
ZJ

..... jo - možná Vám pomůže ještě pár levicových životních spálenin a stanete se intelektuálem BEZ PŘÍVLASTKŮ, tzn.normálním člověkem:-/;-).

0 0
možnosti
Foto

Bez přívlastků existuje pouze čistá substance, což je intelektuální kostrukt. Vše, co skutečně existuje, má nějaké přívlastky. Jde jen o to, zda jsou přiznané, či nikoli. Já ty své hrdě přiznávám.

0 0
možnosti
KO

"... Šest mužů schoulilo se uděšeně pod zavšivené deky, jediněBosňák řekl: "Dobrodošli."..." :-P

0 0
možnosti
Foto

K22a12r50e21l 64M94á35d10l49e

30. 6. 2015 13:01

Pane Poláku, zkoušel jste to u Zelených? Já si myslím, že to by byla přesně Vaše parketa. KSČM je pro Vás příliš konzervativní, protože se nikde ve spisech Marxe - Engelse - Lenina nedočetla, že je potřeba s láskou vítat milióny snědých a černých imigrantů. Zelení jsou otevření novým myšlenkám a ke klasickému marx-leninismu přibrali i radikální anarchistické požadavky.

4 0
možnosti
Foto

Z článku myslím jasně plyne, že do budoucna nemám v úmyslu spojovat svůj osud s jakoukoli další politickou stranou, tedy ani se Zelenými. Rozumné postoje a návrhy jakýchkoli politických stran, KSČM a Zelené nevyjímaje, ovšem vždy rád podpořím.

2 0
možnosti
Foto

Blahopřeji Vám k tomuto kroku, nicméně se obávám, že jako nezávislý levicový intektuál /což je pro mne oxymorón/, budete tápat dále.

Na jedné straně máte jisté štěstí, jež je dáno posunem času, neboť před cca 100 lety byste byl první na řadě před popravčí četu ČEKA, neboť zakladatel vadného společenského směru Uljanov první hubil odpadlíky od jediné správné linie.

Vyjmenovávání nějakých soudruhů, jež vám přirostli k srdci, nikoho nedojme. Komunistickou stranu prezentují v současnosti odpudivé typy jako Semelová, Filip, Grebeníček, případně i Dolejš /který má máslo na hlavě a ne že ne/. Pokud mi tito lidé budou tvrdit, že Gottwald byl hrdina, případně že dráty na hranicích a střelba do nevinných byla v pořádku, pak netřeba dalších informací o práci pro společnost.

Ptal jste těch hodných, proč tedy ze svého čela neodstraní ty uvedené kreatury, aby demonstrovali nový směr? Nebo je to všechno jinak?

Článek jsem rozklikl jen pro jeho název, neboť jsem měl bláhovou naději, že to bolševici konečně zapíchli. 

Zase nic.

10 0
možnosti
Foto

Z článku by mělo přinejmenším implicitně vyplývat, že odcházím právě proto, že jsem - spolu s dalšími - usiloval o nový směr a shledal jsem, že to není průchozí, protože těch, co o to usilují, není dostatečné množství. Nevím, jak byste si to "odstranění kreatur těmi hodnými" vlastně představoval, když to řádnou cestou nejde. Fyzickým násilím?

0 0
možnosti
OM

Nic nového. Levicoví intelektuálové byli komunistům spíše na obtíž. Možná by to chtělo větší znalost dějin.

3 0
možnosti
Foto

Naše věda zatím nedokázala najít ani lék na obyčejnou rýmu, natož na zrádný virus, který z normálního člověka udělá komanče.

Jenže - komunistu nedělá legitimace, ale to, co má v hlavě.

A ještě mě napadl dost ošklivý příměr: vrah, který zahodí kudlu, nepřestává být vrahem. Rv

10 0
možnosti
Foto

Ale takhle jsme my ostatní vnímali KSČ bez přerušení odjakživa. 

 Sám jste živoucím důkazem toho, že považovat se za intelektuála naprosto neznamená být lépe zorientovaný v realitě. Nicméně Vám k této částečné detoxikaci ducha blahopřeji - protože od vás je to fakt výkon.

3 0
možnosti
BM

Říká se, že: Kdo je komunistou do třiceti nemá rozum, kdo po třiceti nemá srdce. Podle nadpisu bych prohlásil, že jste ten rozum dostal, avšak po přečtení celé blogu musím bohužel konstatovat, že tomu tak není...

12 0
možnosti
Foto

P55e89t98r 27K12r53á97l

30. 6. 2015 13:02

To je naopak ne? Kdo není levičákem ve dvaceti, nemá srdce a kdo je jím i po třicítce, nemá rozum. Alespoň takhle nějak to říkal Churchill.

4 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články