Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jaké rasy je Islám?

Víte to, že muslimové sami sebe považují za nadlidi a ostatní za podlidi - kafiry, které je třeba zničit (formou zotročení nebo podřezání)?

Jdete proti vlastním lidem, vlastní kultuře. Uvědomujete si, že pokud by jste byl muslim a šel podobným způsobem proti kultuře Islámu, už by jste byl dávno po smrti?

Máte děti? Víte, že soulož s malými dětmi je v Islámu povolena? Jak se vám tedy líbí "právo" muslimů na znásilňování malých nemuslimských dětí - kafirů? Berete to jako multikulturní obohacení? Berete jako normální např. znásilnění 1400 dětí v anglickém Rotherhamu, kdy násilníci z řad muslimů byli dlouhodobě kryti multikulturně korektní policií a sociálními pracovníky a všichni měli strach pojmenovat věci pravým jménem?

Jste si jistý, že se v problematice opravdu dokážete orientovat a slovo "rasismus" nepoužíváte stejně často jako "vzduch", "voda" aniž by jste opravdu tušil, co slovo rasismus opravdu znamená?

3 0
možnosti
Foto

A ještě tu o Smolíčkovi!

2 2
možnosti
PK

Extrémy tu byly vždy, ale vyzdvižením několika málo výroků za hranou nelze zároveň automaticky kývnout na imigraci. Je zle a uvědomují si to už i Němci. Politická korektnost mnohých nedovolí nazvat problém pravým jménem. A nečinnost vlád plodí obavy, jak to dopadne. Při nečinnosti se vždy najde populista s rázným řešením. A tomu lze předejít, pokud by vlády začali reagovat racionálně.

Není mezi námi mnoho xenofobů, český lid je po většinou vstřícný a přátelský. Není tedy strach z imigrantů, ale z přístupu vlády k nim!

A v neposlední řadě nelze opomenout, že až mírumilovným imigrantům spadnou růžové brýle a zjistí, že ten ráj (který jim v jejich domovině popisovali a oni se kvůli tomu vydali z úspor) není, dostaví se frustrace a nemyslím si, že budou více klidní..

2 0
možnosti
JR

J87a81r55a 29R89a78n36k

17. 9. 2015 7:14

Co jste vsichni delali pred rokem, kdyz se vse dalo do pohybu? Co jste delali v roce 2011, kdyz revolta v Syrii proti Asadovi zacala?8-o

0 0
možnosti
AW

A vy máte s cikány dobré zkušenosti?

Podle vašeho profilu jste dost odtržený od reality. Zkusil jste někdy pracovat v zemědělství a průmyslu? Tam totiž "vznikají" peníze, které chcete používat. A neříkejte že žádné nechcete :-) Každá "podpora" čehokoli něco stojí.

1 0
možnosti

S některými ano, s některými ne. Já bych si rozhodně netroufnul svoje zkušenosti démonizovat a paušalizovat na celou tuhle skupinu lidí.

1 0
možnosti
Foto

Tady je zajímavý odkaz na blog českého novináře Benjamina Kurase z roku 2010. Jak zabít civilizaci. http://blog.aktualne.cz/blogy/benjamin-kuras.php?itemid=9365

0 0
možnosti
RS

filozof ;-D měl byste jít dělat něco užitečného, člověče...

2 2
možnosti
JR

J93a79r87a 85R26a83n51k

17. 9. 2015 7:15

Co mate proti vzdelani, madam?8-o

0 0
možnosti
Foto

Autor má v profilu "Hlásím se k radikální marxistické levici" a dál už nemusíte nic číst. Co se týče v počtu zavražděných lidí, komunisté předčili nacisty snad více než 2x, tak aby se tolik nemluvilo o zločinech komunistů, převádějí komunisté neustále řeč na zločiny nacistů.

Ovšem Islám, se odhadovanými 290 mil. obětí, to je jiná liga, soudruzi. Tam jste se ještě nedopracovali, že? Proto Islám není konkurence, ale váš vzor?

7 0
možnosti
Foto

Stalinismus nepokládám za ani radikální ani za marxistický ani za levici, ale za formu orientální despocie. Tzv. reálný socialismus pokládám za formu autoritářského státního kapitalismu, který byl v rozporu s Marxovou ideou přímé politické a ekonomické demokracie zdola a postupného odumírání státu, takže rozhodně byl marxistický, určitě ani i radikální, a levicový snad - v jistém zpotvořeném keynesiánském smyslu. Takže sorry, ale na tomhle mě nenachytáte.

1 1
možnosti

Tak je tedy nechte se dobrovolně vyobcovat , ale za "schvalování" je nezavírejte. Až začne někdo skutečně někoho vyhlazovat či vraždit pak jednejte. Vůbec , jak člověk jako vy přistupuje k verbálnímu trastnému činnu.

0 0
možnosti
KV

Fuj. Autore styď se. Rv

1 0
možnosti
DS

Mno, já zatím ze všech videí pozoruju spíš rasizmus naruby. Za světlejší pleť kulka nebo podříznutí hrdla - při nejlepším povinnost platit náboženskou daň. Naše, "bílá", rasa je ta, co je ohrožená; ta, co vymírá. Je vytlačována a nahrazována rasami z dalekých krajů, které se odmítají v naší zemi přizpůsobit našim zvyklostem a poměrům - už od začátku otroctví, které bylo největší chybou, jaké se kdy lidstvo dopustilo.

 To, že nějaký ubožák z frustrace napíše nenávistný koment na facebooku, ještě neznamená, že by se plánoval opásat trhavinou a vyhodit do povětří v metru při dopravní špičce. U lidí, kteří nás tu teď zaplavují jako kobylky, tu jistotu nemáme. Můžete si sluníčkově agitovat, jak chcete, ale v tom množství uprchlíků nemůžete dát ruku do ohně za každého z nich.

 Není v nás nechuť pomáhat - vzpomeňte si, kolik pomoci zaslali Češi státům zničeným přírodními pohromami - i státům s obyvatelstvem tmavé pleti. Je v nás oprávněný strach pustit si do své vlasti, do svého domu, nezvané hosty s temnou pověstí a mnohdy i minulostí. Bez ohledu na jejich barvu kůže - anglické hooligans tu taky nechceme a to jsou často "bílí" kluci jako buci, to taky hodíte do šuplíčku "rasista a xenofob"?

 Nepopírejte historii - všechny státy musely nejprve své území vybojovat před "cizími" a to, že se letopočet přehoupl do jednadvacátého století, na věci nic nemění! Pokud chceme i nadále nějakou zemi mít, musíme si ji bránit!

10 0
možnosti
Foto

Pokud máte obavy z mezinárodní situace, z dění na Blízkém východě atd., ale lidi, kteří o uprchlících a jiných lidských bytostech píší v tom smyslu, jak to v článku pojednávám, pokládáte za ubožáky, pak je přece vše v pořádku a můj článek se vás netýká. Vy sice podle mě přecnujete určité hrozby (ale možná, že já je naopak podceňji), ale oba odsuzujeme nenávistné komentáře jako ubohé. Jsem rád, že jsme v tomto na jedné lodi. R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články