Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Jen vaše životní krédo ve vašem profilu: "Všechno je jinak." je pravdivé. Vy si myslíte, že víte a píšete co nevíte. S Jiřím Menzlem souhlasím, přestože K.S. není mou volbou. Danými videzáznamy  jen potvrzujete vaše nepochopení či záměrně krmíte svou mysl vědomě revolučními choutky řízené solidarity.Rv

6 3
možnosti
JA

J42o51s91e39f 38A14n21t40o54š

14. 1. 2013 11:15

Volím Karla!

11 6
možnosti
GK

Autore, koukam ze jste jeden z tech co hazete na zapornou misku vahy cirkve.

Ale vysvetlete mi jak je mozne ze kousek za Sumavou je stat kde vladne CSU (Krestansko !!!  Socialni !!! Unie) lidove receno panbickari a socialisti a presto tam maji jednu z nejvyssich zivotnich urovni v Evrope, nejmensi nezamestnanost, etc. . Jak to ti panbickari a socani jenom delaji? Docela rad bych si o tom podiskutoval.

6 5
možnosti
PD

Unmoeglich. Das ist eine grosse kapitalistische Luege! ;-)

2 2
možnosti
AN

proč se volili tito bohatí kumpáni?  Hrozně moc se stydím za Prahu, jejich výsledky jsou alarmující! Po pravdě-horší to nebude a nevím proč by se měly nadále volit velké strany, které to tak zpackaly. Nejsem volitelem Zemana, ale rád bych slyšel proč voliči Karla jej budou volit - to vám nevadí to co všechno podepsal? Kolik peněz se prislo cikr.restitucemi?...Kalouska také máte rádi, mešity chcete stavět? - moc vám nerozumím...

5 7
možnosti
AN

minus jste dali, ale svou volbu jste nevysvetlili

1 4
možnosti
AK

Můj 80.letý otec volil Kníže pána ( tak mu říká). A pokud by ho některý příbuzný převědčoval o někom jiném, tak by ho nepřesvědčil. On má totiž pořád svůj rozum. A taky paměť. Třeba s opoziční smlouvou. A jak jste na tom Vy s ní? Jak s pamětí tak se smlouvou?

11 6
možnosti
AN

žiju teď ne minulostí, proto se mrkněte co bylo za posl.rok a budete asi překvapená

5 2
možnosti
Foto

Koukám, jak mají zemanovci staženou řiť;-D

19 12
možnosti
JD

nejsem zemanovec, volil jsem třetího kandidáta, přesto budu volit Zemana...předseda strany TOP je pro mě nepřijatelný( i když, kdo je v té partaji faktickým předsedou, že?)

8 2
možnosti
JL

V techto volbach se nevolily strany, ale osobnosti a podle vysledku bych rekl, ze Karel osobnost je. I kdyz podpora ODS velmi klesa, tak vubec neverim tomu, ze je ted na 2,5%, dokonce si myslim, ze vysledek spolecneho kandidata CSSD a KSCM, take nepredstavuje soucet procent ve volbach treba do PS. Uz vuvec si nemyslim, ze SPOZ je schopna ziskat 25% hlasu a TOP 09 24%.  Proste v techto volbach se nehralo na to, jestli je nekdo ve vlade nebo opozici. Tady bych rekl, ze uvahy autora vychazeji ze spatneho zakladu.

10 4
možnosti
ZB

Zapojení kulturní fronty...? Přiznám se, dál jsem to nečetl, takový komunistický slovník mi moc nesedí.

8 4
možnosti
Foto

Pokud byste četl jen o kousek dál, zjistil byste, že je to autorská licence, neboť vzápětí zmiňuji roli "kulturní fronty" za minulého režimu, především v souvislosti s "Antichartou". Ale budiž vám přáno. Nicméně dobrá rada: Člověk, který komentuje nedočtený článek, riskuje, že ze sebe udělá pitomce.

1 3
možnosti
Foto

Nepřekvapil jste. Jako člen KSČM zřejmě musíte dodržet stranickou disciplínu a volit MZ.

10 7
možnosti
FS

Bárto,Vy jste toho asi nečetl více,že?

4 8
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články