Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Další demagog. Mezi čechy je řada rasistů, no to je věc a taky řada kuřáků, alkoholiků, sportovců, gamblerů, komunistů, pravičáků a dalších jinak ujetých lidí to jsme spolek barbarů. A tato nálepka se vytáhne jak se to hodí. Soudruhu marxistu ručník na hlavu. A váš velký vzor Marx moc o Slovanech lichotivě nemluvil. Ještě jedna věc: radikální marxista a liberální křesťan - rozumí tomu někdo ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Je milé, že dokážete přiznat, že něčemu nerozumíte.

0 0
možnosti
PH

JIstě. Pochopitelně. Opět jeden vlezdoprdelovský tendenční článeček o zlých  Češích, kteří jsou proto tak zlí, protože jsou upřímní a říkají svůj názor. Nelíbí se jim něco a nesouhlasí s něčím, hned mají nálepku xenofoba a rasisty, protože všichni jsme povinni usmívat se a souhlasit se vším, co je nám novou totalitou cpáno. JIstě není pravda, že nemám ráda muslimy a černochy, Indiány, homosexuály, cikány a vegany. Ale je pravdou, že nesouhlasím s přesídlováním Afriky do Evropy, nesouhlasím s válkou v jakékoliv zemi a odsuzuji exodus nepřizpůsobivých občanů jiného náboženství v tak rozsáhlém měřítku za účelem zpustošení rozvinuté s prosperující Evropy a její kultury. Někomu se vaše blábolení zdá býti lidské. Mě se zdá hloupé, naivní a nepřesvědčivé.

6 1
možnosti
Foto

Kdysi zpatky jsem vam tusim napsal, ze jste pozer, nebo tam neco. Prosim, omlouvam se, to je tak lidske co jste napsal, dekuji. Karma!

1 0
možnosti
Foto

Pokud jste to někdy napsal, měl jste alespoň zčásti pravdu. Pozérské sklony mám a někdy vyplavou na povrch. A díky za komentář.

2 0
možnosti
VH

Maminka Vám zapomněla říct, proč těm milým Rusům bylo líto, co se stalo.  Nebylo to proto, že by litovali gangsterakého vpádu jako takového. Litovali nás, že zde byla taková kontrarevoluce (rozuměj: pokud o vlastní rozum), že se - bohužel - musely, ale opravdu musely ta armády vtrhnout.

   PS: Těm Rusům, znalým jen pravdy Pravdy se nedivím, Vaší mamince i Vám ano.

2 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte, že lidé byli v SSSR v roce 1968 tak strašně naivní? Že my jsme byli za minulého režimu něco speciálního, když jsme z velké části oficiální ideologii nežrali, byť jsme to povětšinou nikde moc nerozkřikovali? Ale jděte...

1 1
možnosti
SM

U Kolej VŠB malý kluk přijel k mně Bicyklem. Zeptal mně

jste ďábel?

Proč ?zeptal jsem já

Babička mně řekla že dabel je černy

Ne nejisem ďábel

Co jste?

Já sem student  a sem z Indie.

Tak jsme se kamarádily

To byl asi před 30 roky

5 1
možnosti
OH

A ďábel nemůže být z Indie? Nebo být studentem?

0 0
možnosti
Foto

Čtu Vás čím dál raději:-)R^

1 0
možnosti
ZH

R^

Plný souhlas, ale než jsem vdal dceru, choval jsem se úplně stejně jak to popisuje p. Roth. A to si brala jen bílho "balíka" z vesnice.  Logicky musím prozkoumat to co neznám. :-)

2 0
možnosti
Foto

J11a40k13u30b 84R81o24t21h

8. 10. 2015 19:37

Kojote, skončilo hájení a podpora.!!

Vy totiž zaměňujete, a to, podezřívám, zcela neomarxisticky účelově, kladný  či záporný prožitek v dětství, za zkušenosti v dospělosti, za zkušenosti a post periori, tedy za ostražitost, vyfutrovanou znalostmi problému. Takže mohu (a samozřejmě budu) respektovat černošského lékaře, kterého mi dcera třeba přivede domů, ale pečlivě budu zjišťovat jeho rodinné zázemí, abych věděl, co dceru může potkat při následování manžela do Tanzánie. A  ještě jinak - po seznámení se s faktem, že nápadník je zde usazený černoch, budu logicky zjišťovat, zda je právě tím lékařem (kladné body) či pracuje v subsocietě agresívních naháněčů do bordelů. Prfotože vím, že to tak může být. A vůbec nic to nemá společného s tím, že v dětství byl kamarádem mých rodičů "strýček Bob" z Keni, naprosto skvělý a úžasný člověk, který se pak nějak ztratil na tom horkém kontinentu a mně i sestře je po něm smutno.:-/

4 1
možnosti
Foto

Já opravdu nestojím o žádné hájení a ani jsem o ně nestál. Zbytek vašeho komentáře jsou typické "nejsem rasista, ale" plky.

2 2
možnosti
VS

Tedy že by jel někdo na Jaltu za komančů vlastním autem a po vlastní ose se mi zdá krajně nepravděpodobné. Když si vzpomenu, že tehdy museli mít všichno tamní na všechno bumažku... Že tam jeli s Čedokem nebo na pozvání tamních soudruhů, to ano, ale toto?

2 0
možnosti
Foto

Moje máma je už 13 let po smrti, takže se mi patrně nepodaří získat potřebné důkazy, ale nemám sebemenší důvod nevěřit jejímu vyprávění.  Ještě si pamatuji, že úplnou svobodu pohybu neměli - měli stanovenou trasu, které se měli držet. Na něčí pozvání to klidně mohlo být.

0 0
možnosti
KM

K76a87r88e22l 51M15a59s13e91k

8. 10. 2015 19:11

Krásný článek, jako vždy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články