Diskuse

Hra o duše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a68n 82R76á63ž

15. 11. 2015 14:32

Kecy zahalené do pseudoduchovní omáčky. Rv

3 2
možnosti
MP

Vite, to je bohuzel udel tech diskusi na netu. Takze tam vam ctrnactilety kluk(napriklad), ktery by se vam neumel podivat do oci muze napsat, ze jste dobroser nebo xenofob, to mate jedno. K vasemu clanku. Vy asi budete vnitrne nebo duchovne hodne zalozeny clovek, pripada mi z vaseho profilu. Az bych rekl, hodne zesiroka, ale to jenom muj nazor. S hlavni myslenkou souhlasim. Pouze pochopte, ze po takovych cinech jako v Parizi je spousta lidi, vcetne mne, kteri jsou primocarejsi, ale snad ne hloupi, nastvana a chce videt akci. To je proste prirozena reakce. At se vam dari.

2 0
možnosti
Foto

D9ky za komentář. No ano, jak zpívá má oblíbená skupina Lyapis Trubetskoy "věřím v dobro, lásku a věřit budu" :-) Ohledně té přirozené reakce: No, to chápu, jenže, jak jsem v článku upozornil, je ta zloba namířená špatně. Sám volám o nutnosti koordinovaného a rázného útoku na IS, ale to je prostě něco jiného než volat po perzekuci muslimů, omezování občanských práv a věšení "kolaborantských sluníčkářů". Tady je viník přece naprosto zřetelný - víme, kdo to je, víme, kde má centrum, zatím nevíme, kde všude má své lidi, ale od toho máme policii a tajné služby. Evropa má dost prostředků k boji s touto entitou a jsme v NATO, které konečně může být pro změnu k něčemu dobré. :-)

4 2
možnosti
Foto

K65a96r35e60l 16M38á73d60l36e

15. 11. 2015 14:20

A pak že na Cempera nikdo nemá. Předpokládám, že od p. Polického dostane J. A. Polák ne jeden, ale nejméně tři palce hore.

5 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články